• 1400/06/23 - 21:14
  • - تعداد بازدید: 82
  • - تعداد بازدیدکننده: 82
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

معرفی دانشجویان اولویت دار برای اسکان در خوابگاه ها، به عهده مدیران گروه های آموزشی دانشگاه است

هیات رئیسه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با تشکیل جلسه هفتگی خود، و با توجه به شرایط کرونایی و لزوم فاصله گذاری اجتماعی، ظرفیت پذیرش دانشجویان در همه خوابگاه ها را حدود 200 دانشجو درنظر گرفته که فقط شامل دانشجویان مقطع کارشناسی جهت گذراندن دوره های کارورزی و کارآموزی می شود که از سوی گروه های آموزشی معرفی خواهند شد.





















   هیات رئیسه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با تشکیل جلسه هفتگی خود، و با توجه به شرایط کرونایی و لزوم فاصله گذاری اجتماعی، ظرفیت پذیرش دانشجویان در همه خوابگاه ها را حدود 200 دانشجو درنظر گرفته که فقط شامل دانشجویان مقطع کارشناسی جهت گذراندن دوره های کارورزی و کارآموزی می شود که از سوی گروه های آموزشی معرفی خواهند شد.



    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه با اشاره به بازدید خود از خوابگاه جدید پسران دانشجو که مرحله آخر بازسازی و مناسب سازی برای اسکان دانشجویان را می گذراند، گفت: همه خوابگاه ها باید برای هفته آینده آماده باشند تا دانشجویان همزمان با آغاز سال جدید تحصیلی، در خوابگاه ها اسکان یافته و دوره های کارورزی و کارآموزی خود را بصورت فشرده آغاز کنند.


    وی پیش بینی کرد، با برنامه اعلام شده از سوی رئیس جمهوری و وزیر بهداشت و با توجه به افزایش واردات واکسن به کشور و تسریع در اجرای برنامه واکسیناسیون، پیش بینی می شود که تا آبان ماه سالجاری، بالای 50 میلیون نفر واکسن دریافت کرده باشند و در نتیجه امیدواریم که ترم دوم (از بهمن ماه) اگر شرایط بهتر بود، بتوانیم بخشی از کلاس ها را بصورت حضوری برگزار کنیم.


   وی از معاونان آموزشی و دانشجویی خواست تا هر چه زودتر با مدیران پنج گروه آموزشی که دانشجوی مقطع کارشناسی و واحدهای عملی دارند، جلسه داشته و برای معرفی دانشجویان واجد شرایط که در اولویت گذراندن دوره های کارورزی و کارآموزی هستند، اقدام کنند.


   رئیس دانشگاه تاکید کرد که دانشگاه ها مجبور به تبعیت از دستورالعمل ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت مبنی برگزاری ترم جدید بصورت ترکیبی ( آموزش مجازی و حضوری) هستند و برای حفظ جان و ایمنی هرچه بیشتر دانشجویان، باید با احتیاط پیش رفته و مباحث تئوری را بصورت مجازی و مباحث عملی و مهارتی، بصورت حضوری ارائه شود و دانشجویانی که مجبور به گذراندن واحدهای عملی و مهارتی هستند، با نظر مدیران گروه های آموزشی و با هماهنگی معاونت های آموزشی و دانشجویی، در خوابگاه ها اسکان داده می شوند تا در ظرف یک ماه بصورت فشرده دوره کارورزی خود را گذرانده و بعد، به شهرستان خود بازگردند، و جای خود را به گروه دیگری از دانشجویان واجد شرایط که ضرورت در انجام دوره کارورزی و کارآموزی دارند، بدهند. و به همین ترتیب گروه به گروه دانشجویان بتدریج در خوابگاه ها اسکان یافته و دوره کارورزی خود را گذرانده و به شهرهای خود برمی گردند.


 *****


   در ادامه، دکتر محسنی بندپی معاون امور بین الملل دانشگاه و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی طی سخنانی با اشاره به حضور وزیر بهداشت در کمیسیون مربوطه، گفت: وزیر بهداشت نیز معتقد است که برای اطمینان از کنترل کرونا و تا زمانی که به ثباتی در این زمینه نرسیدیم، نباید در بازگشایی کامل دانشگاه ها عجله کنیم.


   وی ضمن تائید و تشکر از اقدامات رئیس و معاونان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در شرایط کنونی، تصریح کرد: باید با احتیاط، پیش برویم و با ضریب اطمینان بیشتر حرکت کنیم تا خودمان باعث شروع موج ششم در کشور نشویم.


*****


   دکتر فرخی معاون توسعه مدیریت دانشگاه نیز گفت: بررسی ها نشان می دهد که حدود 15 تا 16 درصد سالمندان واکسن نزدند و 74 درصد مرگ و میر در کشور مربوط به همین سالمندان است.


   وی ، با توجه به نامشخص بودن وضعیت ویروس در ماه های آینده، بر احتیاط و توجه به همه جوانب حضور دانشجویان در خوابگاه ها تاکید کرد.


*****


   دکتر شاکری معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده برای بازگشایی خوابگاه ها ، به تجربه خود در ابتلا به کرونا نیز اشاره کرد و گفت: تجربه خودم و دیگران نشان می دهد که هر نوع واکسن، از ابتلای به کرونا جلوگیری نمی کند، بلکه از شدت آن کاسته و نیاز به بستری در بیمارستان را به حداقل می رساند.


   وی افزود: در نتیجه به رغم اینکه شرط دریافت دو دوز واکسن و داشتن کارت واکسیناسیون ، برای حضور دانشجویان در خوابگاه ها در نظر گرفته شده است، اما می دانیم که واکسیناسیون کامل نیز از ابتلای به کرونا جلوگیری نمی کند، و لذا ، اسکان هر یک از دانشجویان را در یک اتاق پیش بینی کرده ایم.


   دکتر شاکری همچنین از اجرای مناقصه و عقد قرارداد برای ایاب و ذهاب دانشجویان گفت و افزود: فعلا اجرای مناقصه برای تغذیه دانشجویان امکانپذیر نیست و برای تهیه غذای دانشجویان، از امکانات بیمارستان توانبخشی رفیده استفاده خواهد شد.


*****


   دکتر خدایی معاون آموزشی دانشگاه نیز در سخنانی، گفت: معرفی دانشجویان ملزم به شرکت در دوره های کارورزی و کارآموزی و دارای اولویت حضور در خوابگاه ها را به عهده گروه های آموزشی گذاشتیم تا با نظر مدیران گروه ها، اسکان در خوابگاه و شرکت این دانشجویان در دوره های مهارتی انجام شود.


   وی ابراز امیدواری کرد که با واکسیناسیون گسترده در کل کشور، ترم آینده شاهد حضور بیشتر دانشجویان در دانشگاه باشیم.


   دکتر خدایی یاداوری کرد که علاوه بر مهارت آموزی دانشجویان بصورت حضوری، طی روزهای اخیر پنج گروه آموزشی که دارای واحدهای عملی هستند با همکاری  واحد EDC ، نسبت به تهیه محتواهای آموزشی و فیلم های آموزشی از چگونگی اجرای مهارت های تخصصی اقدام می کنند.


*****


   حجت الاسلام والمسلمین افشاری مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، با اشاره به شرایط کنونی دانشجویان و نیاز آنان به حضور در دانشگاه گفت، بی اطلاعی دانشجویان از اقداماتی که مسئولان دانشگاه انجام داده اند، سبب بلاتکلیفی و طرح سئوال های مختلف از سوی آنان می شود که اطلاع رسانی بیشتر برای دانشجویان نسبت به مسایل مختلف لازم است.


   وی همچنین پیش بینی ساز و کارهای لازم برای حفظ سلامت روان دانشجویان و کاهش استرس و اضطراب ناشی از شرایط کرونایی را در برنامه های گروه های آموزشی ضروری اعلام کرد.


*****


   دکتر خراسانی معاون درمان دانشگاه نیز با ارائه گزارشی از اقدامات دانشگاه در حوزه کنترل و درمان بیماری کرونا، از اجرای برنامه واکسیناسیون از اواخر سال گذشته در مراکز درمانی، ستاد دانشگاه و دانشجویان ساکن در تهران، راه اندازی کلینیک درمان سرپایی بیماران کرونایی در مرکز روانپزشکی رازی با 50 تخت بستری و خدمات مطلوب و کاملا تخصصی، گفت.


   وی همچنین افزود: معاونت درمان طی روزهای اخیر نیز در تدارک و تهیه واکسن  و تجهیز مرکز روانپزشکی رازی جهت ایجاد پایگاه واکسیناسیون برای عموم مردم ، بویژه ساکنان جنوب شهر تهران و شهرری است، ضمن آنکه از امروز، واکسیناسیون اعضای خانواده های کادر درمانی در مرکز رازی آغاز شده و در نظر داریم تا در صورت امکان برای اعضای خانواده های همکاران در ستاد دانشگاه نیز واکسن تهیه کرده و نسبت به تلقیح آن اقدام کنیم.


   دکتر خراسانی با اشاره به فعالیت متخصصان و کادر درمانی که از طریق کمپین مهر، در خدمات دهی به بیماران در مرکز رازی و ارائه خدمات در مرکز سرپایی درمان کرونا کمک می کنند، اظهار داشت: این همکاری علاوه بر اینکه کمبود کادر درمان را جبران می کند، سبب دلگرمی و همدلی کادر درمان با یکدیگر نیز می شود و بنظر می آید که برای اجرای برنامه واکسیناسیون عمومی در پایگاه پیش بینی شده مرکز رازی، نیاز به این همکاری از طریق کمپین مهر داریم.


*****


   دکتر فرخی معاون توسعه مدیریت نیز در تکمیل سخنان معاون درمان، گفت: به تازگی بسته های تشویقی برای همکارانی که بنوعی به کنترل و درمان بیماری کرونا کمک می کنند، از سوی وزارت بهداشت ابلاغ شده است که شکل های مختلفی مانند " اعطای گروه یا پایه تشویقی، پرداخت اضافه کار و یا مرخصی تشویقی "  برای تشویق همکاران فعال در حوزه کرونا در نظر گرفته است که دانشگاه نیز می تواند برای جبران بخشی از زحمات این همکاران اجرا کند.


   وی افزود: در این بسته تشویقی، به ازای هر شش ماه کار اعضای هیات علمی برای بیماران کرونایی، یک پایه تشویقی در نظر گرفته شده است که براساس ابلاغیه وزارت بهداشت، قابل اجرا می باشد.


   وی همچنین در این جلسه، گزارش بودجه دانشگاه و چگونگی استفاده از منابع را به هیات رئیسه دانشگاه ارائه داد.


*****


   در ادامه، دکتر فلاحی رئیس دبیرخانه مشارکت های اجتماعی دانشگاه نیز گزارشی از برگزاری مراسم تقدیر از خیران حامی دانشگاه و مرکز رازی را ارائه داد و تشکیل اولین نشست هیات امناء جدید خیریه حمایت از بیماران بیمارستان روانپزشکی رازی در هفته آینده را اعلام کرد.


*****


   دکتر خانکه رئیس دانشگاه در پایان این جلسه، با جمع بندی از مطالب بیان شده در خصوص بازگشایی دانشگاه در مهرماه، تاکید کرد که دانشگاه ما مانند دیگر دانشگاه ها، تابع دستورالعمل های وزارت بهداشت است و وزیر بهداشت علاوه بر اینکه آموزش ترکیبی مجازی و حضوری را مدنظر دارد، از دانشگاه ها خواسته است که اعضای هیات علمی برای برگزاری کلاس های مجازی، در دانشگاه حضور یافته و از دانشگاه، با دانشجویان ارتباط داشته و کلاس های مجازی را برگزار کنند.


   وی در مورد مدیریت خوابگاه ها نیز گفت: محدودیت ظرفیت در خوابگاه ها وجود دارد و نمی توانیم با عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی، خودمان باعث شروع موج ششم بشویم.


   وی همچنین تامین اقلام بهداشتی برای خوابگاه ها ، رعایت پروتکل های بهداشتی، سنجش روزانه وضعیت جسمانی دانشجویان را به معاونان دانشجویی و توسعه مدیریت یادآوری کرد.


   رئیس دانشگاه در پایان این نشست، از معاونان دانشگاه خواست تا برای تصمیم گیری نهایی جهت چگونگی بازگشایی خوابگاه ها، آخرین استعلام های لازم از وزارت بهداشت کسب شود و در جلسات روزهای آینده، این موضوع نهایی گردد.



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور





 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 29129
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: