• 1400/08/18 - 11:34
  • - تعداد بازدید: 72
  • - تعداد بازدیدکننده: 72
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

اولویت های پژوهشی براساس ماموریت اصلی و مرجعیت دانشگاه، تعیین می شوند

شورای پژوهش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی روز دوشنبه ضمن تشکیل جلسه با حضور رئیس و معاونان تحقیقات، بین الملل و آموزش دانشگاه، مدیران زیرمجموعه معاونت تحقیقات و مدیران مراکز تحقیقاتی، اعلام کرد که اولویت های پژوهشی براساس ماموریت اصلی و مرجعت دانشگاه، تعیین می شوند.



   شورای پژوهش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی روز دوشنبه ضمن تشکیل جلسه با حضور رئیس و معاونان تحقیقات، بین الملل و آموزش دانشگاه، مدیران زیرمجموعه معاونت تحقیقات و مدیران مراکز تحقیقاتی، اعلام کرد که اولویت های پژوهشی براساس ماموریت اصلی و مرجعت دانشگاه، تعیین می شوند.



    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر فریبا یادگاری مدیر پژوهش دانشگاه طی سخنانی در ابتدای این نشست، گفت که اولویت های پژوهشی دانشگاه باید براساس شیوه نامه، معیارها و چک لیست های دریافت شده از سوی وزارت بهداشت تعیین شوند و برای تهیه مجموعه ای از اولویت ها، نیاز است که کمیته راهبردی در این خصوص شکل بگیرد.


   وی افزود: شرایط تاسیس پژوهشکده ها نیز براساس آئین نامه دریافتی از وزارت بهداشت، مشخص شده است، ضمن آنکه حیطه وظایف، ردیف و بودجه مراکز تحقیقاتی دانشگاه مشخص و برای تایید روسای مراکز تحقیقاتی، ارسال شده است و درخواست تغییر حیطه فعالیت مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال نیز ارسال شده است.


   در ادامه، دکتر حمیدرضا خرم خورشید معاون تحقیقات دانشگاه در مورد اولویت بندی پژوهش ها گفت: تعیین اولویت های پژوهشی باید ماموریت محور باشد، همانطور که محور ماموریت ها از سوی دانشگاه ها مطرح هستند. ضمن آنکه دانشگاه ها باید امتیاز در پنج بخش را داشته باشند و در حیطه ماموریت مداری به این موارد توجه کنند.


   دکتر خرم افزود: با توجه به اینکه وزارت بهداشت، تاسیس انستیتو را لغو کرده است، آئین نامه پژوهشکده ها در شورای گسترش مورد تصویب قرار گرفت، و برای تاسیس پژوهشکده باید ملاک ها و معیارهایی وجود داشته باشد که براساس شرایط کنونی پیش بینی می شود، بتوانیم یکی دو پژوهشکده در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تاسیس کنیم.


   در ادامه این جلسه، طرح " محاسبه هزینه تمام شده خدمات سرپایی و بستری در بیمارستان توانبخشی رفیده " برای دریافت حمایت مالی در شورای پژوهش مطرح شد که از سوی اعضای شورا به تبادل نظر گذاشته شد و با توجه به توضیحات مهدی محسن زاده نماینده معاونت درمان در این نشست که گفت: براساس تفاهم نامه بیمارستان رفیده با سازمان بیمه سلامت، پوشش بخشی از خدمات توانبخشی به صورت آزمایشی از سوی سازمان بیمه سلامت انجام می گیرد، اما برای تداوم و گسترش آن، نیاز به اجرای طرح پژوهشی از بررسی نتایج یک دوره خدمات توانبخشی برای مددجویان و چگونگی روند درمان آنان داریم.


   دکتر محمدعلی محسنی بندپی معاون امور بین الملل دانشگاه نیز با اشاره به بررسی انجام شده در خصوص پوشش بیمه سالمندان و معلولان و تعیین میزان بودجه ای که باید به این بخش اختصاص یابد، اجرای این طرح را ضروری خواند و از مجری آن خواست تا با گسترش طرح، به قانونگذاران و برنامه ریزان کشور کمک کند.


   دکتر خانکه رئیس دانشگاه نیز براساس شرایط دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی که درآمدزا نبوده ، تاکید کرد که باید سیستم بیمه ای کشور را مجاب کنیم تا خدمات توانبخشی را تحت پوشش بگیرند و لذا، با همکاری سازمان بیمه سلامت، اجرای این پروژه تحقیقاتی بصورت کشوری طراحی شود تا نتایج آن به تصمیم گیری های کشوری در این بخش، کمک کند.


   در ادامه نیز دیگر درخواست های محققان دانشگاه برای دریافت حمایت مالی جهت اجرای طرح های پژوهشی مختلف، مطرح شد که با تبادل نظر شرکت کنندگان، رای به تکمیل، تغییر و یا تصویب آنها صادر شد.


 



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 29075
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: