• 1400/02/18 - 14:03
  • - تعداد بازدید: 67
  • - تعداد بازدیدکننده: 67
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

شورای اخلاق دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تشکیل جلسه داد

شورای اخلاق دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، روز شنبه با حضور رئیس دانشگاه، معاونان آموزشی و فرهنگی - دانشجویی، رئیس و معاون دو بیمارستان رازی و رفیده و چند تن از اعضای هیات علمی برگزار شد.



   شورای اخلاق دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، روز شنبه با حضور رئیس دانشگاه، معاونان آموزشی و فرهنگی - دانشجویی، رئیس و معاون دو بیمارستان رازی و رفیده و چند تن از اعضای هیات علمی برگزار شد.



   به گزارش وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی بنقل از مفدا؛ دکتر محمد رضا خدایی معاون آموزشی دانشگاه، در خصوص اهمیت و نقش شورا در نهادینه سازی اخلاق در سطوح مختلف دانشگاه و سیاست گذاریهای های کلان در این شورا سخن گفت و اذعان داشت، تعدد کمیته های مرتبط با اخلاق ممکن است در فرایند اجرایی ونظارتی قدری چالش ایجاد کند و این مهم با سیاست گذاری های دقیق قابل ارتقا خواهد بود.


   سپس دکتر " هما رضایی" مسئول دبیرخانه شورای اخلاق دانشگاه ضمن تشکر از حضور اعضاء در این شورا، تمامی ساختار مرتبط با اخلاق در قالب کمیته های بیمارستانی و دانشگاهی را تشریح کرد و در خصوص شرح وظیفه شورا و دستور جلسه شورای اخلاق پزشکی توضیحاتی را ارائه نمود.


   در ادامه دکتر "عنایت الله بخشی" دبیر شورا؛ با اشاره به اهداف و ماموریت های این شورا به ضرورت نیاز سنجی، سیاستگذاری، برنامه ریزی، پایش و دیده بانی، ارزشیابی، آینده نگاری و بازنگری برنامه ها در زمینه اخلاق در کل دانشگاه اعم از ستاد، بیمارستان ها و مراکز پرداخت و گفت: شورای عالی اخلاق پزشکی مسئولیت هماهنگی و راهبری کلیه فعالیت های مرتبط با اخلاق پزشکی و نهادینه کردن اخلاق در مباحث آموزشی، پژوهشی و درمانی و... را بعهده دارد.


   در همین راستا، سایر اعضای شورا پیرامون موارد مطروحه نقطه نظرات خود را اعلام کردند و به  بررسی ضرورت تشکیل این شورا و همین طور بررسی تمام کمیته های اخلاق در حوزه های آموزشی، پژوهشی و درمانی و... ، و اصلاح فرایندها، برنامه ریزی، هدایت و هدف‌گذاری های کلان و نظارت بر اجرا پرداختند.


   در ادامه، دکتر "حمید رضا خانکه" رئیس دانشگاه و رئیس شورای اخلاق پزشکی، تشکیل این شورا را ضروری دانست و خواستار اصلاح فرایندهای اخلاقی در حوزه های علمی، آموزشی و درمانی و رفع موانع شد.


     دکتر خانکه توصیه کرد که در شورای سیاست‌گذاری، سیاست های اخلاقی تدوین شود و مسائل جزء وارد کمیته ها شود، کمیته ها طبق قانون، در ساختار وجود دارد ولی تعدد ایجاد نکنیم، و نظارت داشته باشیم و نظارت ها را شدید نکنیم که خروجی نداشته باشیم و تا می توانیم دوره های آموزشی و جلسات مختلف داشته باشیم و شرکت در این دوره ها، در ارتقای رتبه و ارتقای پایه امتیاز داشته باشد، ولی در عین حال، مانعی در فرایندها ایجاد نشود.


    وی در خصوص برگزاری جلسات شورا نیز اظهار نمود، جلسات به صورت ماهانه برگزار شود و دستور جلسه سیاستی باشد، فرایندها تسهیل و تسریع شود و کمیته های اخلاقی بیمارستان ها و مراکز، تابع سیاستهای وزارتخانه باشند.  



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: طیبی - نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 29221
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: