• 1400/06/23 - 21:18
  • - تعداد بازدید: 81
  • - تعداد بازدیدکننده: 81
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

رئیس دانشگاه، به سئوال های دانشجویان در ارتباط با چگونگی بازگشایی دانشگاه و برگزاری ترم جدید، پاسخ گفت

رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان که عصر دوشنبه به همت بسیج دانشجویی دانشگاه، بصورت مجازی برگزار شد، به سئوال های دانشجویان در ارتباط با چگونگی بازگشایی دانشگاه و برگزاری ترم جدید، پاسخ گفت.

   رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان که عصر دوشنبه به همت بسیج دانشجویی دانشگاه، بصورت مجازی برگزار شد، به سئوال های دانشجویان در ارتباط با چگونگی بازگشایی دانشگاه و برگزاری ترم جدید، پاسخ گفت.



   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر حمیدرضا خانکه از ابتدای جلسه و بدون فوت وقت، آماده پاسخگویی به سئوال ها شد و در پاسخ به پرسشی در ارتباط با ظرفیت خوابگاه ها و چگونگی پذیرش دانشجویان در خوابگاه ها گفت: از روز شنبه، تا 50 درصد ظرفیت همه خوابگاه ها را بتدریج مورد استفاده قرار می دهیم تا دانشجویان مقطع کارشناسی بتوانند واحدهای عملی و کارورزی خود را بگذرانند.


   وی از دانشجویان خواست تا شرایط بحران کرونا در کشور را درک کنند و افزود: وضعیت ویروس قابل پیش بینی نیست و برخی از کارشناسان، احتمال شروع موج ششم در آبان ماه را پیش بینی می کنند. و هرچند که ما از نبود دانشجویان در دانشگاه ناراحت هستیم و به حضور دانشجویان و شور و شوق آنان در محیط دانشگاه دلخوش می شویم، ولی سلامتی دانشجویان اولویت ماست و مسئولان در تصمیم گیری هایشان، دغدغه سلامتی دانشجویان را دارند.


   وی اظهار داشت: با توجه به افزایش واکسیناسیون، امیدواریم که بتدریج همه بتوانیم به زندگی عادی برگردیم، هرچند که در کشورهای اروپایی برغم واکسیناسیون گسترده و کاهش در ابتلا، هنوز کلاس های درس دانشگاه ها بصورت مجازی برگزار می شود.


*****


   از دکتر خانکه سئوال شد که اگر دانشجویان بصورت گروهی، خانه اجاره کنند، آیا دانشگاه می تواند بجای هزینه های خوابگاه، کمک هزینه اجاره مسکن به دانشجویان بدهد؟


   رئیس دانشگاه در پاسخ گفت: ما تابع قانون هستیم، هدف، جلوگیری از تجمع دانشجویان، پیشگیری از ابتلا و انتقال بیماری به یکدیگر است و چه فرقی می کند که این در خوابگاه اتفاق بیافتد یا در خانه اجاره ای .


   دکتر خانکه افزود: آرزوی ما فارغ التحصیلی دانشجویان در زمان خودش است، اما باید به این موضوع، از تمام زوایا نگاه کنید. همانطور که در جامعه می بینید، تلقیح واکسن، مصونیت کامل ایجاد نمی کند و چه بسا افرادی که دو دوز وکسن دریافت کردند، اما به کرونا مبتلا شدند.


*****


    دکتر خانکه همچنین در پاسخ به سئوالی در ارتباط با دانشجویان ورودی 99 و 1400 و برنامه دانشگاه برای آشنایی آنان با امکانات و فضای دانشگاه ، اظهار داشت: مقرر شده تا تور یک هفته ای برای آشنایی دانشجویان ورودی 99 همه رشته ها و تور دیگری برای دانشجویان ورودی سال تحصیلی جدید برگزار شود تا این دانشجویان نیز از نزدیک با امکانات و فضای دانشگاه آشنا شوند، که بمحض سامان گیری دانشجویان خوابگاهی و شروع دوره های کارورزی دانشجویان، اطلاع رسانی برای ثبت نام متقاضیان شرکت در این تورها آغاز خواهد شد.


   وی افزود: تلاش خواهد شد تا برای برگزاری این تور یک هفته ای و فراهم کردن امکان شرکت دانشجویان شهرستانی در این تورها، وقفه ای در دوره های کارورزی ایجاد کنیم و در این فاصله یک هفته ای بین دوره های کارورزی، جای دانشجویان کارآموز و کارورز را به دانشجویان شهرستانی ورودی 99 یا 1400 بدهیم تا دانشجویان شهرستانی ورودی جدید نیز بتوانند در این تورها شرکت کرده و با بخش های مختلف دانشگاه آشنا شوند.


*****


   وی درباره محدودیت در ظرفیت خوابگاه ها، گفت: دانشجویان مقطع کارشناسی که برای فارغ التحصیلی، نیاز به گذراندن واحدهای عملی و کارورزی را دارند، در اولویت اسکان در خوابگاه ها و شرکت در کارورزی ها هستند و فعلا برنامه ای برای دانشجویان کارشناسی ارشد نداریم، ضمن آنکه تصمیم گیری در مورد دانشجویان دکتری نیز به عهده مدیران گروه های آموزشی است.


   رئیس دانشگاه افزود: ما تابع ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت هستیم و امیدواریم با گسترش واکسیناسیون، اوضاع شیوع کرونا بهتر شده و بتوانیم برای ترم بهمن، حضور بیشتر دانشجویان در دانشگاه را شاهد باشیم.


*****


   دکتر خانکه در پاسخ به گلایه های دانشجویان از برخی کلاسهای مجازی که از کیفیت لازم برخوردار نیستند، گفت: مطمئنا اینگونه کلاس ها کم هستند، ضمن آنکه کمیته ای برای بررسی آموزش های مجازی و دستیابی به راهکارهای لازم برای ارتقای کیفیت آموزش مجازی تشکیل شده است.


   وی افزود: علاوه بر نظارت بیشتر بر آموزش های مجازی و مهارتی، قرار است محتواها و فیلم های آموزشی که در حال تهیه هستند، در وب سایت گروه های آموزشی بارگذاری شود تا دانشجویان تا جایی که نیاز دارند، بر روی این محتواها و فیلم ها مرور کنند.


*****


   از رئیس دانشگاه سئوال شد که آیا دانشجویان تهرانی می توانند برای رفع اشکال و یا برگزاری کلاس های محدود در دانشگاه حضور داشته باشند؟


   دکتر خانکه در پاسخ گفت: دانشجویان همیشه برای رفع اشکال می توانند با اساتید خود ارتباط داشته باشند، ولی برگزاری کلاس های محدود، به دور از عدالت آموزشی است و دانشگاه نمی تواند رسما تفاوتی بین دانشجویان تهرانی و شهرستانی قائل شود.


*****


  رئیس دانشگاه همچنین در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه تکلیف دانشجویانی که کارورزی خود را در طول یک ماه به اتمام نرسانند، چیست؟، گفت: قرار است که گروه های آموزشی، کارورزی هر دانشجو را در بازه زمانی یک ماهه برنامه ریزی کرده و به اتمام برسانند، اما اگر به دلایلی، یک ماه برای اتمام کارورزی دانشجویی کافی نبود، مدیر گروه آموزشی مربوطه می تواند با هماهنگی معاونت های آموزشی و دانشجویی، اسکان آن دانشجو را در خوابگاه ، و ادامه دوره کارورزی او را تمدید کند.


*****


   در بخش هایی از این نشست، دو تن از دانشجویان، از عدم پاسخگویی برخی از کارشناسان گروه ها یا کارشناسان مدیریت آموزش در زمان دورکاری، و همچنین، از کم توجهی برخی از اساتید در اعلام نمره های آخر ترم ، گلایه کردند که رئیس دانشگاه ، ضمن آنکه این کم توجهی ها را از سوی تعداد اندکی از کارشناسان یا اساتید دانست، انتقال این گلایه ها و تذکر در این ارتباط را مورد توجه قرار داد.


   گفتنی است؛ پرسش های دانشجویان شرکت کننده در این نشست که بیش از یک سال بطور انجامید، توسط عادلی نیا و داستار اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه مطرح شد و دکتر خانکه رئیس دانشگاه، به آنها پاسخ داد.



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور



 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 29128
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: