• 1397/11/01 - 13:43
  • - تعداد بازدید: 66
  • - تعداد بازدیدکننده: 66
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

بزرگترین طرح ملی پیرامون آسیب های اجتماعی، توسط اعضای هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی به شورای اجتماعی کشور ارائه شد

نتایج اجرای بزرگترین طرح ملی پیرامون آسیب های اجتماعی تحت عنوان " سامانه رصد آسیب های اجتماعی و تعیین کننده های آن "، صبح امروز (یکشنبه)، توسط اعضای هیات علمی و محققان حوزه سلامت اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به شورای اجتماعی کشور ارائه شد.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، شورای اجتماعی کشور با تشکیل جلسه به ریاست وزیر کشور، و با شرکت نمایندگان قوه قضاییه وسازمان ها و نهادهای مرتبط به حوزه مسایل اجتماعی و برخی از نمایندگان عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در جریان اجرای این طرح ملی و نتایج حاصل از آن، قرار گرفت.


    دکتر"حسن رفیعی" عضو هیات علمی و معاون اموراجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و دکتر"فردین علیپور" عضو هیات علمی و مسئول واحد ترجمان دانش این دانشگاه بعنوان مجریان طرح ملی " سامانه رصد آسیب های اجتماعی و تعیین کننده های آن "، بنا به دعوت سازمان امور اجتماعی کشور در نشست شورای اجتماعی کشور شرکت کرده و با ارائه اطلاعات بدست آمده از اجرای طرح، آخرین وضعیت  آسیب های اجتماعی در ۳۱ استان کشور را بیان داشتند.


    اعضای شورای اجتماعی کشور پس از بحث و تبادل نظر پیرامون اطلاعات بدست آمده، با توجه به پتانسیل علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، از مجریان این طرح کشوری خواستند تا بعنوان حمایت کننده بخش علمی طرح، با پشتیبانی سازمان بهزیستی کشور و وزارت کشور، نسبت به تداوم اجرای این طرح تحقیقاتی اقدام کنند.


    گفتنی است؛ معاون امور اجتماعی و مسئول واحد ترجمان دانش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بعنوان مجریان طرح " سامانه رصد آسیب های اجتماعی و تعیین کننده های آن "، طی روزهای اخیر نشست های مختلف با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی و رئیس سازمان بهزیستی کشور داشته و گزارش خود مربوط به نتایج بدست آمده از اجرای این طرح را به اطلاع آنان رساندند.


     رئیس جدید سازمان بهزیستی کشور و اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از خدمات پژوهشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که نهایتا منجر به سیاستگذاری و برنامه ریزی در راستای مداخله پیشگیرانه از آسیب های اجتماعی خواهد شد، خواستار گسترش همکاری های آموزشی و پژوهشی و تبادل اطلاعات در حوزه سلامت اجتماعی با دانشگاه علوم بهزیستی، از طریق گروه های آموزشی و مراکز تحقیقاتی این دانشگاه شدند.


    طرح ملی " سامانه رصد آسیب های اجتماعی و تعیین کننده های آن "، بصورت مطالعه پیمایش مقطعی (توصیفی – تحلیلی)، در میان شهروندان ۱۵ تا ۶۰ ساله ساکن در سه شهر از ۳۱ استان کشور (جمعا ۹۳ شهر و ۲۷۹ روستا)، توسط اعضای هیات علمی و محققان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با پشتیبانی مالی و اجرایی دفتر پیشگیری از آسیب های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، در سال ۱۳۹۶ اجرا شد.


    حجم نمونه در این طرح، حدود ۱۳۰ هزار نفر بوده، نمونه گیری، به روش سهمیه ای انجام شده و " خشونت خانگی، فساد، رشوه گیری و اعتیاد، از جمله متغیرهای این تحقیق بوده است.


    محققان مجری این طرح کشوری با ارائه تمامی اطلاعات، آمار و ارقام بدست آمده بتفکیک هر استان و مقایسه استان ها با یکدیگر، در نهایت، بر"ضرورت استمرار، ضرورت انتشار، ضرورت بهبود سازمان جمع آوری داده ها، ضرورت کاربرد نتایج ، اولویت بندی آسیب های اجتماعی استان ها، اولویت بندی تعیین کننده های آسیب های اجتماعی اولویت دار هر استان، طراحی مداخلات پیشگیرانه معطوف به تعیین کننده ها و ارزشیابی مداخلات (موجود یا جدید)، تاکید کردند.


     لازم به ذکر است، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با ۲۲ گروه آموزشی تخصصی و هشت مرکز تحقیقات، علاوه بر تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و ۸۰۰ نیروی متخصص در رشته های خاص سه حوزه سلامت ( رفاه و سلامت اجتماعی، سلامت روانی و توانبخشی ) مانند رشته های " مدیریت رفاه اجتماعی، مددکاری اجتماعی، روانشناسی، مشاوره خانواده، سالمند شناسی، روانپزشکی، روانشناسی بالینی، پرستاری توانبخشی، گفتاردرمانی، کاردرمانی، ارتوپدی فنی، ارگونومی، فیزیوتراپی و... "، در پروژه های ملی و منطقه ای مشارکت دارد.


    این دانشگاه تحت نظارت وزارت بهداشت و از طریق دو بیمارستان فوق تخصصی و دو مرکز تخصصی، انواع خدمات پزشکی – توانبخشی را به بیماران و نیازمندان ارائه می دهد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 29387
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: