• 1400/03/10 - 11:54
  • - تعداد بازدید: 67
  • - تعداد بازدیدکننده: 67
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

برای اولین بار در کشور، « راهنمای ارزیابی مددکاری اجتماعی در حوزه روانپزشکی » طراحی شد

گروه آموزشی مددکاری اجتماعی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با همکاری مددکاران اجتماعی مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی، برای اولین بار در کشور، « راهنمای ارزیابی مددکاری اجتماعی در حوزه روانپزشکی » را طراحی کرد.



   گروه آموزشی مددکاری اجتماعی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با همکاری مددکاران اجتماعی مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی، برای اولین بار در کشور، « راهنمای ارزیابی مددکاری اجتماعی در حوزه روانپزشکی » را طراحی کرد.



    به گزارش وبدای دانشگاه بنقل از روابط عمومی مرکز رازی، گروه آموزشی مددکاری اجتماعی دانشگاه، در کارگاه آموزشی « ارزیابی در مددکاری اجتماعی روانپزشکی » که با حضور جمعی از مددکاران اجتماعی مرکز روانپزشکی رازی، و در قالب گروه های کوچک آموزشی برگزار شد، شیوه های ارزیابی فراگیر و چند سطحی با رویکرد مدیریت یکپارچه را مورد بررسی قرار داد.


   رقیه برخورداری مسئول واحد مددکاری اجتماعی مرکز روانپزشکی رازی در این باره به خبرنگار وبدای دانشگاه گفت: https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif درحال حاضر پروتکل‌های خدمات پایه مددکاری اجتماعی بیمارستان در این مرکز روانپزشکی رازی اجرا می شود که این پروتکل ها مناسب بیمارستان های جنرال بوده و باعث مشکلاتی در روند ارزیابی و مداخلات مددکاران اجتماعی در بیمارستان روانپزشکی و مستندسازی ناقص فعالیت های مددکاران اجتماعی می شود.


    وی افزود: طی نیازسنجی که سال گذشته در واحد مددکاری اجتماعی بیمارستان روانپزشکی رازی انجام شد، نبود دستورالعمل مشخص برای ارزیابی افراد مبتلا به اختلالات روانپزشکی یکی از دغدغه های جدی مددکاران اجتماعی شاغل در این مرکز بود.


   برخورداری ادامه داد: در همین راستا، با توجه به سیاست های دانشگاه مبنی بر تعامل فضای آکادمیک و مراکز تابعه در به اشتراک گذاری دانش و تجربه با یکدیگر، گروه مددکاری اجتماعی دانشگاه و واحد مددکاری اجتماعی بیمارستان رازی، نسبت  به طراحی الگوی مناسب سازی شده « ارزیابی چند بعدی در مددکاری اجتماعی روانپزشکی » با مشارکت فعال مددکاران اجتماعی مجرب و کارآزموده این مرکز اقدام کردند.


   بگفته وی، در این الگو ضرورت توجه به ابعاد اجتماعی و به ویژه خانوادگی مشکلات این بیماران در نظر گرفته شده است و درخصوص مراقبین اصلی نیز ملاحظات خاصی وجود دارد. که پس از تکمیل ابعاد مختلف این الگو، فرم های اختصاصی مددکاری اجتماعی روانپزشکی تنظیم خواهد شد.


   برخورداری در پایان، ابراز امیدواری کرد که با توجه به رویکرد چند بعدی و فراگیر این الگو، مددکاران اجتماعی بتوانند در همه بیمارستان هایی که به افراد مبتلا به اختلالات روانپزشکی ارائه خدمت می کنند، از آن بهره مند شوند.



انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نیکان - نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 29208
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: